Monitoren verzakkingen

Wat is de oorzaak van verzakkingen?

Verzakkingen monitoren, waarom zou je dat (laten) doen? Wat we bij gebouwen veel zien is dat er één oorzaak is, die soms tot vele nare gevolgen leidt. Een verzakking heeft ook vaak scheurvorming tot gevolg en kan ook tot lekkages leiden. Uiteindelijk zijn de gevolgen zeer divers en leiden tot veel ongemak.

Werkzaamheden aan gebouwen in de omgeving leveren soms ook schade op. Hiervoor kunnen situaties van gebouwen vooraf worden vastgelegd en tijdens de uitvoering worden gemonitord. Ook na afloop van de werkzaamheden kunnen de posities worden vergeleken met de oorspronkelijke situatie en kunnen afwijkingen nauwkeurig worden vastgesteld.

Rapportage verzakkingen

Van het monitoren van de verzakkingen wordt een rapportage gemaakt om voorafgaand het proces en achteraf het proces de situatie te schetsen en eventuele verzakkingen en oorzaken vast te leggen.

Staat er een groot bouwtechnisch project op de planning, dan kan het monitoren van de verschillende situaties een uitkomst zijn om problemen zo effectief mogelijk op te lossen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Abode Advies, lopende projecten, een offerte opvragen of bijvoorbeeld even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op. Tot snel!

Abode Advies

Lelie 9
7483AE
Haaksbergen

Informatie


Website met liefde gemaakt door: